Hem till midgård

Uppdaterade inte så mycket igår, gick hem till lollo på kvällen och hade det roligt .
Idag var det att gå upp tidigt för att åka till Uppsala och kolla om det gick bra med linserna, vilket det gjorde ! Så nu är det bara kör apå med dom .
Köpte min vita converse idag också , jag blev förvånad över vilken storlek jag köpte 37 ½ , trodde inte jag kunde ha det , haha .
Nu ska jag läggfa mig i sängen och kolla på hem till midgård , sen blir det att sova för imorgon måste jag vara pigg för då fyller min pappa år !

Vakna med the voice

Det sitter jag och kollar på nu eftersom jag inte kan sova läge på mornarna.  Dom gjorde nyss rap attacken , den hadlade om Justin bibler eller vad han heter , stackarna fick ha för små t-shirts , haha !
Ska nog snart gå och göra frulle bulle , sen fixa mig för att gå och handla lite .

Anything for you

Ja det gick ju bra att blogga via mobilen , får se om jag gör det flera gånger eller om jag håller mig till datorn .
Sitter och kollar på  nu  , efter det blir det att dejta kudden skulle jag tro .

Provar om mobilbloggning fungerar!

mms_img37089 (MMS)

Provar om mobilbloggning fungerar!


Ny istid?

Usch vad kallt det är ute igen , flera minus grader. Jag som trodde det skulle bli vår eftersom den var ganska skönt ute idag , det har liksom varit vinter i 4-5 månader nu  . Men det sägs ju att det ska bli en ny istid , och det kanske redan har börjat ?
Om 15 minuter så börjar Sveriges värsta bilförare , det ska jag kolla på . Sen ska jag läsa svenska boken till kl. 22 då B B börjar . Jag kanske till och med hinner läsa ut den innan kl. 22 , då behöver jag inte bry mig om den imorgon !

Not alone

Nu har jag inte mycket kvar i boken , ciruks 50 sidor , vilket är bra ! Det är en ganska konstig bok men den går att läsa , inte den bästa jag läst precis.
Sitter och kollar på musik videor på VHR just nu , men ska snart börja med maten , pannkakor , inte så gott men det går att äta .  Det ser ut som jag är negativ till allt idag , men så är det inte , haha !

Price tag

Jessie J Feat. B.o.B - Price tag

Vill ha!

Nu har jag varit ute och kollat på lite kläder, det här ska jag beställa när jag får pengar från csn . Sen vet man ju inte om jag hittar något mera !

En ny månadslista?

Nu är månadslistan slut, nu tar jag en pause från det men det kanske kommer en ny lista om några veckor !

Saknade ♥

Jag saknar er flickor ! ♥


Seek and love

Har nyss ätit lite, så ska fortsätta med att läsa svenska boken , har redan läst 30 sidor idag men det är lika bra att läsa mera så den tar slut fortare !

Jackan

Så här ser min nya vårjacka ut, visst var den fin ?! Nu hänger den i min garderob och väntar på att det ska bli vår någon gång !

Dag 30 - Din favoritlåt

Oj det är svårt , jag har flera favorit låtar . Men om jag måste välja en så får det nog bli den här
R.I.O - Like I love you

Reklam och reklam

Sitter och kollar på B B nu , det börjar bli ganska roligt nu när man börjat vant sig med deltagarna . Men det är lite mycket reklam tycker jag , det ska va som det va på första programmet mindre än 2 minuter!
Ska gå och sova när det är slut , hoppas att jag kan sova länge imorgon  .

Messing around

Har nyss ätit middag , eller kan man kalla det middag ? Maten fick bli en risifrutti , men det var gott de !
Ska strax ta och börja läsa boken som vi ska läsa i svenskan eftersom den ska vara klart efter lovet, och det är ganska många sidor , så får nog ta och börja nu om jag ska bli klar någon gång !
Snart är det Sofias änglar , sen är det B B .
Juste vårjackan var bra  , så ska behålla den , bild får ni se imorgon . Nu är det bara vårskor som saknas , men det ska jag köpa på lördag när jag ska till Uppsala . Det får bli  vita Converse , dom är så jäkla sköna !

You said

Sitter i soffan och har nyss ätit frukost , yogurt med flingor, två äggmackor och ett glas oboy , mums !
Ska snart börja fixa mig för att sen dra vidare mot Östhammar en stund .
Idag får jag hem min vårjacka jag har köpt, vet inte om den är bra . Jag får vänta och se , kanske lämnar tillbaka den om den inte är som jag tänkt mig , eller så får någon köpa den av mig ! haha
så här ser den ut iaf

What the hell

Avril Lavigne - What the hell


Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad?

Ja vad har jag lärt mig ?! Man lär sig saker hela tiden . Men det jag har lärt mig mest den här månaden är att hålla sin familj och vänner nära , för det är de närmsta man har , och de känner en bäst.

Apologize

Sitter i sängen och slöar och lyssnar på musik , ska snart gå ner och dricka en kopp te och vänta på att B B ska börja klockan 22.
Dagen har varit super, vaknade ganska tidigt, satt mig och kolla på tv medans jag åt frullebulle. Sen kom solen fram så då gick jag ut och skottade gården , tog cirkus 30 minuter vilket var bra ! Jag hann precis duscha innan det bärde av till Östhammar för att flytta det sista åt mamma släkting.

Dag 28 - En bild på dig från förra året och en nu, har ditt utséende förändrats?

Det som har förändrats är att jag inte har glasögon , jag har mörkare och längre hår . Det är de jag kommer på , ser ni något annat ?

Big brother

Idag har jag hjälpt mamma och pappa att flytta åt en av mammas släktingar. Det gick super, kanske ska få hennes säng eftersom hon fick en annan  . Hoppas på det ja , allting kan bli bättre än den jag har nu , usch så hård den är !
Nu sitter jag och kollar på Big brother , men vad är det för deltagare?! antingen är dom gamla eller så är dom skit fula och nu en kille som har gjort om sig till tjej, hallå vart är 2011 påväg? men men det kanske blir roligt att kolla på ändå !

Dag 27 - Varför tog du denna lista

Det var den bästa jag hittade , och hitta en på en lista själv orkade jag inte , haha !

Lyft upp dina händer

Vilka dåliga låtar som var med på melodifestivalen , inte en enda som jag tyckte om .
Städade rummet idag också så nu är det rent igen  , satte upp mitt vägg ord , det blev inte ovanför sängen utan bredvid tv:n istället, bild kommer nog imorgon . Nu ska jag bädda ren sängen och sen blir det till att sova , mums på det !

Dag 26 - Din favorittid på året

Det vet ni säkert redan vid det här laget, SOMMAREN så klart ! Då man kan ligga nere på stranden en hel dag, massor av sena utekvällar , grillar nästan varje dag , det är så mysigt !

Trött?

JA det kan man säga att jag är , somnade när jag låg och kollade på tv och vaknade för kanske 10 minuter sen . Bra rebecca bra! Ska snart gå och sova på riktigt , så ska ner och tvätta bort sminket nu

Be without you

Sitter och lyssnar på musik , det är livet de ! haha
Idag fikade vi på handeln , mums säger jag ! men dom var jäkligt masstiga måste jag säga, men goda var dom .
Sen hade jag matte prov vilket gick som en dans, eller jag fick god känt iaf , och det är ju bra !
Ska nog när som helst gå ner och äta middag, och & skink paj och massor med grönsaker , smarrigt !
våra fina muffins vi bakade

Worst of all

Åh vad skönt det är att ha lov nu , behöver verkligen det efter den här dagen . Första lektionen hade Mohammad tagit dit två rektorer som kränkte oss, sa att vi var pinsamma och massor bara för vi var inne på fb på lektionstid och hade samma svar på frågorna. Och Mohammad var det inge fel på alls, enligt de iaf. Och datorkunskap ska vi inte ha med fordon längre för vi är inne på fb så vi får baka in det i hans andra lektioner med oss , Information & layout och administration , hur kul blir det liksom , då kommer allt gå åt skogen !
Så på efter lovet ska vi gå till den högsta rektorn och prata , hoppas han kan göra något.
Skriver mera senare , annars blir det här inlägget väldans för långt.

Dag 25 - Vad man kan hitta i din väska

Busstidtabell, mobil laddare, smink, linsvätska, linser, parfym, pengar och hårspray. Lite saker var det , men väskan kan ju inte vara tom !

Shine on me

Usch nu snöar det igen , ska det aldrig få bli vår ?
Ligger och slöar i sängen , men ska snart gå ner och göra en sallad, mumsigt !
Ikväll måste jag verkligen plugga matte , jag SKA klara omprovet imorgon så är det bara !

Dag 24 - Dagens outfit


Jag lever idag

Klockan är sju och jag har inte öppnat matteboken än , hur ska det här gå på fredag när jag har omprov ? Nej nu måste jag ta mig i kragen och börja plugga , annars vet man inte hur det kommer gå .
Efter skolan åkte Emma , jag och Linn hem till Emma och bakade till fikat på fredag, det gick super hoppas att det blev gott iaf !
Imorgon är det torsdag vilket innebär att jag slutar tidigt, skön skönt ! Men det negativa är att vi har lektion med Mohammad , vilket idag inte gick så bra . Satt mest framför fb, ganska skönt det med ibland.

Jag skrattar idag

Ison & Fille - Jag skrattar idag

Dag 23 - Något du längtar för mycket efter

Det skulle nog vara en utlands resa eller sommar NU , det är så tråkigt att det är snö och flera minusgrader fortfarande .  Det är nog det jag längtar efter nu , sen finns det andra saker man längtar efter också !

Walking on the road again

Sitter här och små sjunger , låter riktigt fint , haha !
Uppsats grejen gick bra tror jag , skrev i en timme sen var jag klar , då var det bara en lång rast på nästan 2 timmar som väntade.
Gymmade med Emelie och Linn , brännde 105 kalorier på spring bandet , sen rodde jag och Emelie 500 meter, usch så jobbigt det var! Men det var skönt efter att fått tränat , måste jag säga .
Vi var till Syven idag också och pratade om induviduella valen som ska göras senast fredag, och jag måste läsa ända upp till matte C och engelska B för att kunna plugga vidare till fastighets mäklare . Det jag mest är orolig över är engelskan eftersom jag inte är så bra i det, men jag får öva och öva  .

Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra?

Det är svårt att säga, jag är bara mig själv , och jag tycker jag inte är annorlunda än någon annan . Men det är ju enligt mig , någon annan kanske tycker något annat.

Bara en gång till

Nu är jag hemma efter en tur till Östhammar där jag lämnade papprena till affären , nu ska jag bara ta det lungt och sen blir det att kolla på 112- på liv och död , bra program det !
Dagen har gått riktigt segt vet inte riktigt varför, kanske för man blir lite deppig för det aldrig bli vår någon gång.
Usch imorgon har vi en uppsats tävling i skolan , i 2 timmar ! ojoj hur ska man orka skriva så länge ?!

Dag 21 - En bild av något som gör dig glad

Sommaren då solen lyser hela dagarna. När man kan ligga nere på stranden och steka i solen och ta ett dopp i havet.

My heart is refusing me

Jag har faktiskt inte orkat uppdatera tidigare idag, har varit och hälsat på farmor och mammas moster en stund. Sen övningskörde jag hem , det gick prima även fast det var spårit som fasiken !
När jag kom hem så messade jag Lollo men fick inget svar , det gick inte att nå henne av någon anledning vilket var konstigt.
Så jag satte mig och skrev ett CV och ett personligt brev som jag ska lämna till en affär i Östhammar imorgon , hoppas att jag får extrajobb och sommarjobb där , så pengarna rullar in !
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Wallander , som man inte alls har sätt flera gånger förut ?! haha

Dag 20 - Någon du ser dig vara gift med / vara med i framtiden

Det har jag faktiskt ingen aning om vem det kan vara , det var en svår fråga !

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Uppdaterade inte något mer igår eftersom jag gjorde andra saker, sen på kvällen åkte jag till Milla i Österby och sov övr där. Vi hade det riktigt mysigt, åt tacos och sen proppade vi i oss chips och dipp , mums ! Vi hyrde också en film Puss hette den , den var helt kass, fattade ingenting, ibland handlade de om en sak och ibland om en annan , kronglig film det där ! Det var en såndär sovar film , det händer inget speciellt så man somnar, usch den var riktigt kass.
Nu är jag hemma igen , om en halv timme börjar melodifestivalen som jag antar att jag ska se på . Sen blir det nog till att kolla på en film skulle jag tro .

Dag 19 - Smeknamn du har och varför just detta

Smeknamn har ju alla , ibland lite roliga och ibland lite konstiga .
Dom jag kommer på att jag har nu är Rebbe , Becca, Beccis och Bebbe . Och det är ju inte så svårt att lista ut varför , det är ju såklart för jag heter Rebecca !

Ledig

åh vad skönt , är ledig idag för bussarna var inställda imorse eftersom det blåste snöstorm ute . Och det är ju aldrig fel med en extra ledig dag precis!
Nu har jag precis slängt in tvätt i maskinen och ska snart börja damma mitt rum , har ju inte gjort det på typ 2 veckor så det behövs kan jag säga !


Dag 18 - Planer/drömmar/mål du har

Mina planer är att plugga klart och kanske plugga vidare. Sen ska jag skaffa mig ett drömjobb som betalar ut bra lön !
Mina mål jag har är väl att bli mäklare, men det kanske ändras vem vet?!

Grattis, grattis

Har inte hunnit uppdatera förens nu , mamma fyller år idag så det har varit gäster och jag har fixat massor.
Jag kom hem vid ciruks 2 då jag trampade på maskinen och sen fixade en grej till mamma . Sen vid 4 satte jag igång med att göra mat, äckliga pannkakor igen , det var ju det i skolan också. När vi precis ätit klart kom dom första gästena och dom åkte hem nyss , så nu ska jag gå ner och tvätta mig och sen gå och sova.
Ajdå vi har matte prov imorgon och jag är nog inte redo för det , ska fråga om jag kan göra det på måndag istället .

Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför

Jadu der blir svårt . Men tror att det blir Jessica Alba , hur söt är inte hon liksom?! Varför vet jag inte, men det är nog mest för hennes utseende .


Information & layout

Sitter på lektionen nu , har precis gjort min loga till mitt "företag" och nu ska jag hitta på en affärsidé som är lite klurigare.
Vi får innte sitta vid facebook på lektionen ,men ojoj nu sitter läraren och skickar chatt meddelanden till någon och han har stora kärmen på så vi ser allt , HAHA!


When love takes over

Åh vad skönt det har varit att sovit ut ! Vaknade för cirkus 1 timme sen , ska snart börja fixa mig och sen äta lite innan jag tar bussen till Östhammar och sen vidare till Gimo .
Det är bara Information & layout idag, och den är 2,5 timmar sen slutar jag ! Skön skoldag måste jag säga .


Dag 16 - En annan bild på dig själv


Kolla på film

JAAA jag har sovmorgon imorgon till 12.20 , hur skönt är inte det ?!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film , sen blir det till att dejta kudden  .

I been watching you

Ligger i sängen och slappar , kollar några bloggar och lyssnar på musik .
Klockan är snart 19.30 vilket innebär för mig är att kolla på halv åtta hos mig. Åh ikväll är det sofias änglar , kommer nog kolla på det om inte dom andra ska kolla på något annat vill säga !
Dagen gick ovanligt fort idag, engelska , svenska , idrott , sen åkte jag hem eftersom jag hade ont i huvudet .
Imorgon är det bara handels ämnen som står på schemat riktigt skönt ! men jag vet inte riktigt när jag börjar så jag får kolla upp det.

Dag 15 - Sätt din mobil på suffle: 10 första låtarna som spelas

Just a dream - Nelly
She will be loved - Maroon 5
Längesen - Petter Feat. Veronica Maggio
Sagoland - Medina
Seek Bromance - Tim Berg
Hold it against me - Britney Spears
Teenage dream - Katy Perry
Angel - Akon
Loca - Shakira
F**kin´ perfect - P!nk

That´s my style

Har nyss ätit middag det blev thaigryta, mums!
Ska snart räkna lite matte , sen bli det att göra några situps och trampa på maskinen . Börjar bli duktig på de nu , lika bra de !
bjuder på en bild som jag tog idag ,

Dag 14 - En bild på dig och din familj


Standing face to face

Har inte varit på humör att uppdatera idag, men jag måste slänga in en bild på när jag har linser !

Före                                                      Efter
det kommer nog upp en ny bild imorgon , har inte orkat fixat mig idag .
Nu ska jag gå ner och dricka te och kolla på tv,

Dag 13 - En bild av ditt rum


Film nu

Det var rätt låtar som gick till finalen enligt mig iaf, nu ska jag lägga mig i sängen och slå på en film , sen blir det att sova på det !
Danny - In the club

Can you see?

Linserna fungerar utmärkt ! Det tog cirkus 20 minuter för mig att lära mig sätta in dom och ta ut dom . Efter det var klart farde vi vidare till Media Markt där vi köpte skivor jag kan bränna över filmer på, sen hittade jag ett spel till datorn där man lär sig engelska eftersom jag är ganska dålig i det, det skulle tydligen vara medlesvår men det var ju hur lätt som hellst . Jag hittade också en ring , riktigt fin engligt mig !

Det är stenar på ena sidan .
Nu ska jag dra mig ner och duscha , sen kommer min kväll bestå av melodifestivalen skulle jag tro.

Dag 12 - Varför började du blogga?

Mest för att jag vill skriva av mig lite,  sen är det ju kul att gå tillbaka och se vad man har gjort och så !

You belong to me

Sebastian Krantz feat. Michaela Osberg - You belong to me

Datornkunskap

Sitter just nu och har datorkunsap , inte så värst kul men lektionen slutar om 15 minuter så det är bra !

Snart är det helg också , skönt !
Imorgon blir det in till Uppsala igen och lära mig sätta in linserna, sen blir det nog lite shopping efter skulle jag tro !

Idag är Emelie i skolan också, ruligt att hon är tillbaka efter sin "praktik" , men hon kommer ju vara borta varje onsdag och torsdag och det är mindre kul  , sad face .


Dag 11 - En annan bild på dig och dina vänner


Klassen så klart och många fler !


I can feel

Nu har jag varit hemma i cirkus 1 timme , attans vad det blåser ute nu !  Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar några bloggar.
Snart ska jag nog kolla på superbad, den verkar riktigt rolig !
Slänger in dagens outfit nu så här på ljusa dagen också !

Dag 10 - Låt du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur & förbannad

Jag har ingen speciell låt jag lyssnar på men när jag är glad, uttråkad, sur och förbannad brukar jag lyssna på blandad musik , poppig, ballader, ja typ allt man blir glad och pigg av !
Sen när jag är ledsen brukar jag ju såklart lyssna på lugn och sorglig musik , men det är väl självklart?!

Stay tonight

Jaha då var det dags att sova snart då , har räknat 2 avsnitt i matte boken, så nu är det bara ett kvar som jag ska räkna imorgon , sen är jag där man ska vara !
Har precis fixat naglarna lite grann, alla har ju typ gått av , buhu .
Imorgon är det skola igen då , slutar 13.15 så det är riktigt skönt ! Bara två dagar kvar sen är det helg igen , veckan har gått jätte fort , fast det är skönt också .

Kväll igen

Dagen har gått med en riktig fart , lektionerna har varit ganska roliga . Och nu är det kväll igen , vet inte vad jag ska hitta på , kanske blir det att räkna några tal . Eller så blir det att kolla på film , vi får se .
Nu ska jag gå ner och fixa mina naglar , blev inte att jag gjorde det här om kvällen .

Dag 9 - Något du är stolt över de senaste dagarna

Att jag börjat gjort situps och trampa på maskinen varje dag sen i måndags, och så äter jag bara kakor och godis ibland.
hihi gullig bild !

Ny månad, nya möjligheter

Har inte gjort något speciellt idag förutom att varit i skolan, gymmade på idrotten med Emelie, Bella och Linn .
Ska snart sätta mig och ta tag i matten , ligger efter ganska mycket så ska försöka jobba ikapp lite grann tänkte jag . Sen ska jag hjälpa mamma med att fixa bilderna på deras dator,

Dag 8 - Mål på kortsikt och varför

Ja som jag nämnde tidigare så vill jag gå ner i vikt, så det får bli de. Jag vill gå ner i vikt för jag har gått upp lite i vikt , sen för att se bättre ut på beachen i sommar , vilket är om drygt 4-5 månader så jag ska ligga i hård träning fram tills dess.


RSS 2.0